fbpx
Top

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА www.nixa.bg 

Моля, прочетете внимателно настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ за използване на нашия онлайн магазин, наричан по-долу за краткост “САЙТЪТ/а”, преди да го използвате. 

Чрез САЙТА „УАН МИЛИЪН БРАНД“ ЕООД– дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес по регистрация: гр.София, ул. Смърч 32, и адрес за контакти: гр. София ул. Смърч 32, предлага определени стоки за продажба. 

С настоящите общи условия се уреждат отношенията между „Уан милиън бранд“ ЕООД, наричано по-долу „САЙТЪТ“, от една страна, и от друга страна – всяко лице, използващо САЙТА, наричано по-долу „ПОТРЕБИТЕЛ”. 

За да можете да използвате услугите в САЙТА, Вие следва изрично да приемете настоящите Общи условия. Това приемане се извършва чрез маркиране на полето „Съгласен съм с общите условия за ползване”, непосредствено преди завършването на поръчката Ви. 

Описание на услугите 

САЙТЪТ предлага на ПОТРЕБИТЕЛЯ възможност за извършване на онлайн заявки за закупуване на дизайнерски артикули на марката NIXA с подробни описания и снимков материал, както и възможността да закупите бързо, удобно и лесно харесани от Вас стоки, които ще бъдат доставени до посочен от Вас адрес. 

Полагаме всички разумни усилия да покажем адекватно нашите продукти, включително техния състав и цветовете им. Цветът, който виждате, зависи от Вашата компютърна система и ние не можем да гарантираме, че Вашия компютър ще покаже вярно тези цветове. 

Предлагани стоки 

Включването на продукти или услуги в асортимента на www.nixa.bg в определен момент не означава и не гарантира, че тези продукти или услуги ще бъдат  налични по всяко време. Запазваме правото си да преустановим предлагането, на който и да било продукт, по което и да било време. 

Полагаме всички разумни усилия да покажем адекватно нашите продукти, включително техния състав и цветовете им. Цветът, който виждате, зависи от Вашата компютърна система и ние не можем да гарантираме, че Вашия компютър ще покаже вярно тези цветове. 

Регистрация 

Можете да пазарувате от САЙТА като „Гост” или като „Регистриран потребител”. 

Регистрирайки акаунт, посредством използването на имейл, ще си спестите въвеждането на име, телефон и адрес всеки път, когато пазарувате, като същевременно получавате допълнителни привилегии, като това да научавате първи за нашите специални оферти и отстъпки. 

Заявка за покупка

Продуктите, които ПОТРЕБИТЕЛЯТ има намерение да купи следва да добави в неговата „КОЛИЧКА”. Добавянето на определена стока в „Кошницата” става чрез натискане на наименованието или снимката на конкретния продукт и след това натискане на бутона „ КУПИ ”. 

Заявките за покупка на стока се извършват чрез попълване на специален формуляр, намиращ се на САЙТА. 

В заявката автоматично се описват видът, количеството и точната крайна цена (с включено ДДС) на стоките, съобразно съдържанието на „Кошницата” на ПОТРЕБИТЕЛЯ, което той е въвел по-рано. 

При попълването на заявката за покупка ПОТРЕБИТЕЛЯТ се задължава да предостави вярна и точна информация. 

След потвърждение за наличност от наша страна по телефона, в рамките на 24 часа поръчката ще бъде изпратена в уговорения срок или ще бъде анулирана от наша страна, в случай че потребителят не е съгласен със срока за доставка. 

Отказ за доставка 

„УАН МИЛИЪН БРАНД” ЕООД има право да откаже да достави поръчана стока поради технически, организационни причини или некоректно поведение от страна на потребител. За този отказ се изпраща изрично електронно съобщение до ПОТРЕБИТЕЛЯ на посочената от него електронна поща. 

Условия за връщане 

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да върне или замени артикул от САЙТА за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ, в рамките на 14 календарни дни от момента на доставката в посочения от него куриерски офис или адрес само и единствено при посочените по-долу условия: 

1. Стоката е в първоначалния си вид, не е била използвана, прана и е с НЕнарушен ЕТИКЕТ и ПЛАСТМАСОВА БРАНДИРАНА ПЛОМБА с логото на NIXA.

2. Касовата й бележка е запазена. 

3. Направена е заявка за връщане на тел: 0877772323. 

„УАН МИЛИЪН БРАНД“ ЕООД ще възстанови на ПОТРЕБИТЕЛЯ всички плащания, получени от него, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни, считано от датата, когато „УАН МИЛИЪН БРАНД“ ЕООД получи върнатата стока.

Връщането на заплатените за стоките суми става или чрез “наложен платеж” – в момента на извършване на доставката сумата се предава на служителя на куриерската фирма, или по банков път. 

Правa върху обекти на интелектуална собственост и използване на новини 

Съдържанието в САЙТА – бази данни, текстове, снимков материал, графики, модели, дизайн, лого и други е защитено с авторски права и сродни на тях права по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права, както и с права, закриляни от Закона за марките и географските означения, с носители „NIXA“. 

Нито една част от САЙТА не може да бъде възпроизвеждана под никаква форма, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия или компютърна среда без изричното писмено съгласие на носителя на съответното право на интелектуална собственост – „УАН МИЛИЪН БРАНД“ ЕООД. Всяко неправомерно използване на съдържанието на САЙТА следва да се тълкува като нарушение на Закона за авторското право и сродните му права, Закона за марките и географските означения и другите приложими действащи закони в Република България. 

Новините в този сайт са предназначени само за лична информация на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. Употребата им за други цели като публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препредаването на трети лица в пълна, частична или преработена форма, без изричното писмено одобрение на „УАН МИЛИЪН БРАНД“ ЕООД е непозволено. 

Лични данни и тяхната защита „УАН МИЛИЪН БРАНД“ ЕООД не е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни, като считано от 25 май 2018 г. отпадна задължението за регистрация на АЛД в КЗЛД. Считано от тази дата, отпада необходимостта от подаване на заявления за регистрация, молби за освобождаване от регистрация и заявления за заличаване от регистъра на КЗЛД. 

С приемането на настоящите Общи условия, ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема употребата на „бисквитки“ от страна на“УАН МИЛИЪН БРАНД“, които ни помагат да Ви предоставим възможно най-добрата според нас услуга. 

Отговорност 

„УАН МИЛИЪН БРАНД“ прави всичко възможно, за да поддържа на САЙТА вярна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски. 

Ако имате оплакване относно явни дефекти, свързани с материята или изработката на стоките, които сте получили, включително повреди, възникнали при транспортирането, моля, уведомете ни на тел: 0877772323 или имейл: info@nixa.bg, и ни изпратите стоките обратно без забавяне в посочения по – горе срок от 20 календарни дни.

Заключителни разпоредби 

Настоящите Общи условия влизат в сила от публикуването им на www.nixa.bg.

Ние сме на разположение всеки ден от 10 до 21 ч., за да Ви съдействаме на тел: 0877772323

ОРГАНИ ЗА АЛТЕРНАТИВНО РАЗРЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ 

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да се обърнете към съответните органи за алтернативно разрешаване на спорове, а именно: 

1) Комисия за защита на потребителите

2) Платформа ОРС.

bg_BG
en_US bg_BG
You don't have permission to register

Reset Password