за нас

Когато си на 23 и си вече работодател вместо служител, ставаш малко по-различен, но не защото си по-важен...а защото знаеш, че вече си отговорен за някой друг...

 

И преглъщаш киселата служителка в българската администрация, която се мръщи че „ ама заявлянието трябва да е подпечатано БЕ госпожо, вие не знаете ли?!“ Ами не незнам. Не ми казахте. И съм госпожица. И ще се върна до другия край на града, няма проблем.

 

И си поемаш санкцията от друга институция, защото „нас не ни интересува, че вие не знаете – закона си е закон“...А всъщност никъде няма информация какво изиксва закона. Освен ако не го прочетеш целия и не се преквалифицираш на адвокат. Ей така – за спокойствие.

 

Приемаш хладнокръвно въпроса на – надяваш се – бъдещата ти служителка „ Ама госпожо на мен каква ми е гаранцията, че вие няма да фалирате на втория месец“ Госпожица съм. И не мога да Ви дам гаранция. Но съм си заложила главата на това...

 

И обясняваш на служителката в друга фирма, която ти е изпратила отровно лилав манекен размер L, вместо бял размер XS, защото „ами нямаме бял, какво да направя“, че грешката е тяхна и че ти би трябвало да си кисела...и тайно се надяваш твоите слижители да не са такива...

 

И звъниш на служители на куриерски фирми по 63 пъти на час , защото гониш срокове...и си си заложил главата...

 

И..и..и..

 

И преглъщаш. И забравяш и за егото си, и за хранителния режим, и за умората си...и изведнъж 12 часа ти се струва лек работен ден...

 

И сега когато борбата с администранцията и киселите хора е зад гърба ми съм безумно ЩАСТЛИВА, че не се отказах. И всеки път, когато направим някой от ВАС щастлив с творението си, сме още по-мотивирани за нови върхове...Защото това е нашата цел.

 

И не мога да Ви обещая, че ще сме безгрешни ...Но мога да гарантирам! Че благодарение на безценния екип, с който работя, ще срещнете нещо, което аз рядко срещам в България:

 

  • Професионализъм

  • Отношение

  • Адекватна реакция при грешка от наша страна

  • Безкомпромисно качество на всяка една дреха

  • Безпроблемно връщане или замяна

 

 

 

С любов: Даниела Рупецова

ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН – СВОБОДАТА ДА БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН ДНЕС

Дрехи онлайн 1Дрехи онлайн - най-доброто място
за пазар на дрехиДнес възможностите на интернет пространството са огромни и вие дори можете да закупите лесно, бързо и удобно дрехи онлайн. Когато става въпрос за дрехи, онлайн пространството предлага необятни варианти, които да удовлетворят всеки изискан вкус и всяка нужда. Предстои ви повод – закупуването на дрехи онлайн ще ви даде привилегията да избирате сред истинско богатство от модни колекции и да направите най-добрия избор за себе си и за предстоящия повод. Искате да сте стилни и елегантни и най-важното – да подчертаете своята уникалност – дрехите онлайн са чудесно решение, тъй като ви дават привилегията само с за няколко минути да се сдобиете с чудесен тоалет, който отговаря на изисканите модни тенденции и идеално подчертава тялото ви. Едно от най-ценните предимства на закупуването на дрехи онлайн е, че вече не е нужно да губите време, обикаляйки по бутиците, а лесно можете да намерите онова, от което се нуждаете в интернет. Всеки поддържан и добре зареден бутик за модни облекла ще ви предложи възможността да закупите дрехи онлайн.
NIXA clothing е едно такова място, където лесно можете да закупите уникални дрехи онлайн, изработени от висококачествени тъкани и материали. Ние от NIXA clothing работим с модни колекции и ще ви предложим огромно разнообразие от дрехи онлайн. Ние непрекъснато поддържаме колекциите си и с радост ще разнообразим вашия гардероб. Още повече, щом става дума за дрехи, онлайн ние от NIXA clothing ще ви дадем разнообразие и стил, до които лесно можете да се докоснете. За да ви докажем, че всъщност закупуването на дрехи онлайн е един от основните приоритети на стилните, но заети хора, ще ви представим някои от основните предимства да се доверите на дрехите онлайн и да усетите, че от стила и красотата ви дели единствено собственото ви желание да изберете.

РАЗНООБРАЗИЕ НА ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН

При избора на изискано облекло, със сигурност е важно да имате възможности, в които да изразите предпочитанията си. Всеки човек, но най-вече изисканите и стилни дами съобразяват всяка дреха, която закупуват с фигурата и чертите си. Закупуването на дрехи онлайн ще ви позволи да имате пред себе си огромен диапазон от възможности за избор, така че да направите най-мотивираният такъв. Дрехите онлайн са отлично подредени и вие можете да видите всички модели с пълна информация за тяхното производство и така да вземете обосновано решение за себе си. Освен това при закупуването на дрехи онлайн вие можете спокойно да видите всички налични цветове и така да прецените кой цвят най-точно подхожда на вас и на вашето разбиране за стил и красота. Когато мислим за дрехи онлайн, добре е да имаме предвид, че стилът е строго индивидуална категория, която за всеки човек е различна, и по-голямото разнообразие на дрехите онлайн ще ви даде по-голяма възможност да намерите точно онова, което търсите. Що се отнася до дрехи, онлайн пространството е идеално за съвсем малко време да успеете да разгледате много по-голямо количество стоки, които на място в магазина може и да убегнат от погледа ви. Закупуването на дрехи онлайн е практично решение, което ще ви позволи да разгледате целия асортимент на даден бутик много по-бързо и удобно. Или иначе казано – дрехите онлайн са разнообразно решение.

КАЧЕСТВОТО НА ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН

Много хора избягват пазаруването на дрехи онлайн, тъй като се съмняват в тяхното качество. Трябва да се има предвид обаче, че за разлика от дрехите, които можете да закупите от някой квартален магазин, при закупуването на дрехи онлайн, компромис с качеството няма как да бъде направено. При нас вие ще получите изискано облекло в крак с модните тенденции, изработено от най-висококачествените материали, от първокласни тъкани с атрактивен и уникален дизайн. Купуването на дрехи онлайн ви дава богат асортимент от облекла с качество, което със сигурност е дългосрочна инвестиция, тъй като вие ще можете да ги носите, без да се притеснявате от скъсване на материята или износване. И всичко това, докато стоите пред компютъра вкъщи. Или иначе казано – дрехите онлайн са качествено решение.

ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

Дрехи онлайн 2Дрехи онлайн - Възползвай се сега!Още едно от най-ценните предимства на закупуването на дрехи онлайн е възможността да го направите 24/7, независимо къде се намирате. Всеки човек, следящ модните тенденции, харесва определен тип мода и има различно усещане за елегантност. Ето защо вие можете да проявявате интерес към модни колекции, които не се предлагат във вашия град. В това отношение пазаруването на дрехи онлайн е по-полезно от всякога. Особено ако сте от малък град, където елегантността е сведена до минимум, а вие искате да се чувствате комфортно и специално във вашите дрехи, онлайн колекциите ще ви позволят да поръчате перфектното облекло навсякъде. Ако пък работата ви прави заети и ангажирани и нямате достатъчно време за обиколки по магазините, поръчката на дрехи онлайн ще реши проблемите ви съвсем бързо и лесно. Няма нужда да отделяте специално време за обиколки по бутиците, когато можете да намерите дрехите онлайн и те да отговарят на всичките ви условия за стил и изисканост. Много хора, които не разполагат с достатъчно време за пазаруване, избират да заложат на дрехите онлайн, защото те са бързото решение с отлично качество, което несъмнено ще ви очарова и изненада.
Да не пропускаме факта, че дрехи онлайн можете да поръчате по всяко време на денонощието. Не е необходимо да се съобразявате с работното време на даден магазин или пък с вашето собствено. Ако имате свободен момент в 22:00 часа, то това е перфектното за вас време за поръчка на дрехи онлайн. Можете да използвате обедната си почивка или разтоварването вече с компютър в ръка, за да поръчате своите дрехи онлайн, докато разпускате. Или иначе казано – дрехите онлайн са практично решение.

ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН И ПРАЗНИЦИТЕ

Още нещо, което не бива да пренебрегваме, когато мислим за дрехи онлайн – празниците. Обикновено по празници бутиците са претъпкани и са последното място, на което ви се иска да попадате. Тълпите, които липсват при пазаруването на дрехи онлайн, могат да се окажат изключително изтощителни и само да ви натоварят, което пък няма да ви позволи да се отпуснете в избора си на дрехи. Онлайн пространството не се съобразява с тълпи и там няма нужда да се тревожите от изчерпване на количествата. Пазаруването на дрехи онлайн ще ви предложи всичко онова, което има и на пазара в стегнат и достатъчно информиращ вид, за да можете да направите своя запознат и удобен избор по всяко време. Или иначе казано – дрехите онлайн са удобно решение.

NIXA CLOTHING И ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН

NIXA clothing е бутик, настояващ за качество и стил на предлаганите от нас дрехи. Онлайн магазинът ни разполага с богат асортимент от стилни и елегантни облекла на достъпни цени. Поръчвайки дрехи онлайн от NIXA clothing, вие ще получите за изключително кратки срокове облеклото, от което се нуждаете за всеки повод. Независимо дали ви предстои отбелязването на празник, дали спазвате бизнес етикет или просто искате да се чувствате комфортно, удобно и изящно в ежедневна ситуация, дрехите онлайн на NIXA clothing ще ви дадат възможността да получите висококачествено лесно, бързо и удобно. Стоейки пред компютъра или сърфирайки в мрежата през мобилния си телефон, вие по всяко време и от всяка точка можете да поръчате дрехи онлайн от NIXA clothing. Ние гарантираме, че всеки продукт от нашите колекции ще отговори на очакванията ви и дори ще ги надмине.
С покупката на дрехи онлайн ще можете да спестите време и усилия, а да получите отлично качество и стил, който ще ви представи в най-добрата ви светлина, ще подчертае тялото ви и ще изрази красотата ви навсякъде, където се намирате. Защото, както обобщихме досега, дрехите онлайн са разнообразно, качествено, практично и удобно решение. Или иначе казано – дрехите онлайн са най-доброто решение и полезно решение за забързания, но стилен начин на живот. Не се колебайте и поръчайте дрехи онлайн от NIXA clothing, защото ние не правим компромис с желанията на клиентите си. Богат асортимент, актуализиран и отлично поддържан интернет магазин, качество и удобство от световна величина – ние от NIXA clothing заставаме както зад дрехите онлайн, които предлагаме, така и зад своите клиенти. И вярваме, че с поръчката на дрехи от нашия интернет магазин вие ще имате спокойствието и удовлетворението да се наслаждавате на елегантност от ново поколение на достъпна цена. Ние знаем, че в България всеки човек с усещане за стил и неподправеност има нужда да изразява свободно себе си, а чрез многообразието на страхотни дрехи онлайн от NIXA clothing ние искаме да ви дадем точно това – свободата да бъдете себе си.

ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН ДНЕС
РАЗНООБРАЗИЕ НА ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН
КАЧЕСТВОТО НА ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН
ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ
ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН И ПРАЗНИЦИТЕ
NIXA CLOTHING И ДРЕХИТЕ ОНЛАЙН
Дрехи онлайн 1
Дрехи онлайн 1
Дрехи онлайн 2
Дрехи онлайн 2
Дрехи онлайн 3
Дрехи онлайн 3
Дрехи онлайн 4
Дрехи онлайн 4
Дрехи онлайн 5
Дрехи онлайн 5
Дрехи онлайн 6
Дрехи онлайн 6
Дрехи онлайн 7
Дрехи онлайн 7
Дрехи онлайн 8
Дрехи онлайн 8
Дрехи онлайн 9
Дрехи онлайн 9
Дрехи онлайн 10
Дрехи онлайн 10
Дрехи онлайн 11
Дрехи онлайн 11
Дрехи онлайн 12
Дрехи онлайн 12
Дрехи онлайн 13
Дрехи онлайн 13
Дрехи онлайн 14
Дрехи онлайн 14
Дрехи онлайн 15
Дрехи онлайн 15
Дрехи онлайн 16
Дрехи онлайн 16
Дрехи онлайн 17
Дрехи онлайн 17
Дрехи онлайн 18
Дрехи онлайн 18
Дрехи онлайн 19
Дрехи онлайн 19
Дрехи онлайн 20
Дрехи онлайн 20
Дрехи онлайн 21
Дрехи онлайн 21
Дрехи онлайн 22
Дрехи онлайн 22
Дрехи онлайн 23
Дрехи онлайн 23
Дрехи онлайн 24
Дрехи онлайн 24
Дрехи онлайн 25
Дрехи онлайн 25
Дрехи онлайн 26
Дрехи онлайн 26
Дрехи онлайн 27
Дрехи онлайн 27
Дрехи онлайн 28
Дрехи онлайн 28
Дрехи онлайн 29
Дрехи онлайн 29
Дрехи онлайн 30
Дрехи онлайн 30
Дрехи онлайн 31
Дрехи онлайн 31
Дрехи онлайн 32
Дрехи онлайн 32
Дрехи онлайн 33
Дрехи онлайн 33
Дрехи онлайн 34
Дрехи онлайн 34
Дрехи онлайн 35
Дрехи онлайн 35
Дрехи онлайн 36
Дрехи онлайн 36
Дрехи онлайн 37
Дрехи онлайн 37
Дрехи онлайн 38
Дрехи онлайн 38
Дрехи онлайн 39
Дрехи онлайн 39
Дрехи онлайн 40
Дрехи онлайн 40
Дрехи онлайн 41
Дрехи онлайн 41
Дрехи онлайн 42
Дрехи онлайн 42
Дрехи онлайн 43
Дрехи онлайн 43
Дрехи онлайн 44
Дрехи онлайн 44
Дрехи онлайн 45
Дрехи онлайн 45
Дрехи онлайн 46
Дрехи онлайн 46
Дрехи онлайн 47
Дрехи онлайн 47
Дрехи онлайн 48
Дрехи онлайн 48
Дрехи онлайн 49
Дрехи онлайн 49
Дрехи онлайн 50
Дрехи онлайн 50
Дрехи онлайн 51
Дрехи онлайн 51
Дрехи онлайн 52
Дрехи онлайн 52
Дрехи онлайн 53
Дрехи онлайн 53
Дрехи онлайн 54
Дрехи онлайн 54

Прочети още