Дълги рокли Рокли

Дълги рокли Рокли

ДЪЛГИТЕ РОКЛИ НА NIXA CLOTHING – СИМВОЛ НА ЖЕНСТВЕНОСТТА И КРАСОТАТА

Дългите рокли са стилно и елегантно решение за всяка жена с изискан вкус и усещане към модата. Това е така, защото те идеално подчертават женската фигура и ви гарантират безупречен външен вид във всяка една ситуация. Дългите рокли са подходящ избор както за официално събитие, така и за ежедневието, защото ви дават несравним комфорт и грациозност, от които всяка жена има нужда. Независимо дали търсите подходящо облекло, с което да отпразнувате специален за вас празник, или просто искате да направите деня си малко по-красив, дългите рокли ще ви осигурят спокойствието, че изглеждате перфектно и завършено навсякъде и по всяко време. Дългите рокли са любимо облекло на множество жени по света и това е напълно оправдано. Неслучайно в модните колекции на едни от най-известните дизайнери преобладават именно дългите рокли. Те са страхотно решение, с което да изразите себе си и да покажете женствеността си.
Когато човек си помисли за дълги рокли, в съзнанието му автоматично изникват елегантни и артистични сцени от вечерни коктейли или тържествени събития във филмите или книгите. И неслучайно. Всеки по-специален за вас повод изисква да изглеждате зашеметяващо като филмова звезда. Дългите рокли са още една възможност да превърнете всеки повод в специален празник, на който се чувствате удобно и комфортно и изглеждате страхотно. Дългите рокли са най-приятният начин да доведете Холивуд в парка или в офиса. Мислите, че това е невъзможно? С дългите рокли на Nixa clothing няма невъзможни неща. Уверете се сами!

С КАКВО СА СПЕЦИАЛНИ ДЪЛГИТЕ РОКЛИ?

Дълги рокли 1
Дълги рокли - Заблести с Nixa
Много хора се питат с какво дългите рокли са по-специални от останалите. Отговорът на този е безспорен. Дрехата и стилът са вашите уникални отличителни белези, с които правите впечатление и показвате вашата същност дори само с присъствието си. Дългите рокли са онзи стилен елемент от външния вид на всяка жена, който може да я представи в най-добра светлина. Дългите рокли могат лесно да подчертаят най-красивите извивки от женското тяло. А ние знаем, че всяка жена има нещо мъничко, което не харесва в себе си, дори и това да е неоснователно притеснение. Дългите рокли ще прикрият вашите съмнения и ще ви накарат да се почувствате специални. На работа или среща с приятели, на рожден ден, годишнина или на разходка в парка, дългите рокли са онзи най-хубав детайл от сценария на деня ви, който го прави различен и уникален.
Ние от NIXA clothing знаем, че всяка жена има своя несравнима уникалност и идентичност. Затова сме подготвили за вас дълги рокли в различни модели и десени, в които да откриете себе си. Нашите дълги рокли ще ви помогнат да разкриете най-нежните си черти и да се чувствате женствена, стилна и елегантна по всяко време. А когато една жена се чувства красива, нищо друго няма значение.

ЛЯТОТО И ДЪЛГИТЕ РОКЛИ

С промяната на сезоните бързо се променя и гардероба. Настъпването на лятото носи нови възможности за разгръщане на женското тяло в нов стил, с нови цветове и мотиви и нов усет към модата. Дългите рокли са вашият верен съюзник в това да изразите вашето вътрешно чувство към света, който ви заобикаля. Лятото ви позволява да експериментирате с дългите рокли, да опитвате различни варианти и да импровизирате, докато не постигнете съвършения външен вид, който най-добре съответства на вашите представи. Затова ние от NIXA clothing сме ви подготвили няколко съвета, с които по-лесно да попълните и освежите вашия летен гардероб. Разбира се, става дума за различните модели дълги рокли, които всяка дама трябва поне веднъж да облече и да усети магията, която стилът, цветът и моделът могат да създадат около нея. Ето ги и тях:

ФЛОРАЛНИ ДЪЛГИ РОКЛИ

Флоралните мотиви са залегнали в модата преди много време, но до ден днешен те са актуални и интересни за всеки привърженик на стила и модните тенденции. Отваряйки гардероба си, със сигурност забелязвате поне една дреха с флорални мотиви. Дългите рокли с флорални мотиви са отличителни и освежаващи. Винаги можете да намерите модели на дълги рокли с по-артистични и свежи флорални мотиви, които да придадат блясък и топлота на излъчването ви, където и да отидете. Дизайните на дълги рокли позволяват по-семпли решения, както и цяла пъстра градина, цъфтяща на вашите дълги рокли. Правилно разбрахте, дългите рокли са онзи цветен хаос, който можете да си позволите. Те за разлика от всяка друга дреха разполагат с „площта“, необходима на пъстротата да се разтвори и да ви придаде несравним чар и елегантност. Ако изберете дълги рокли с флорални мотиви и се разходите в парка, сигурни сме, че веднага ще засенчите цветните поляни и ще привлечете слънцето и погледите върху себе си.

ДЪЛГИ РОКЛИ НА ВОАЛИ

Дълги рокли 2
Дълги рокли - Възползвайте се сега

Дългите рокли на воали са една малко по-нестандартна и уникална опция за вашия външен вид. Те са подходящи за абсолютно всеки тип тяло и затова са предпочитани от все повече жени у нас и по света. Независимо от поводите дългите рокли на воали ще ви дадат комфорта да се чувствате удобно и спокойно. Те отлично могат да се съчетават както с ежедневни обувки, така и със стилни високи токчета и имат уникалното свойство да променят излъчването си. Така в официална обстановка или в ежедневна ситуация дългите рокли на воали ще ви представят в перфектна визия и съвършен външен вид.

ЯРКИ ДЪЛГИ РОКЛИ

Дългите рокли в смели цветове на пръв поглед звучат като стандартно решение, но всъщност изразяват много повече. Поначало идеята на роклята е да „хваща окото“, а това със сигурност ще се случи с дългите рокли в ярки светове. Те са подходящи за вашите екзотични пътувания и ваканции и са изключително удобни в различни ситуации. Вие можете да ги съчетаете дори с маратонки в търсене на максималното удобство и пак да изглеждате зашеметяващо. Дългите рокли в искрящи смели цветове ви гарантират най-важното – че ще се отличавате, където и да отидете.

ДАНТЕЛЕНИ ДЪЛГИ РОКЛИ

Още едно стилни и по-официални предложение са дантелените дълги рокли. Днес има изключително много разнообразни дантели, които ще ви очароват и изненадат. Те ще придадат ефирност на вашата рокля, а оттам и на вашата визия. Можете да изберете по-нежни дантели, които създават прозрачност на дългите рокли и които можете да съчетавате с различни бижута и аксесоари. А можете да се доверите и на класическите дантели, с които да си създадете една традиционна, но класова визия. Дантелените дълги рокли са изключително подходящи за високите температура, защото са прохладни и с тях ще избегнете много неприятни ситуации.

ДЪЛГИ РОКЛИ С ПРИНТОВЕ

Едно от най-важните неща, съпътстващи лятото, е умението да се забавлявате, докато си почивате. Дългите рокли с принтове могат да се окажат вашето забавно решение за лятото. Геометрични фигури, плодове, отпечатъци, абстрактни цветни блокове и още много, много варианти могат да украсят фигурата ви с помощта на вашите дълги рокли. Освен това дългите рокли с принтове са истинско предизвикателство за вас да станете същински майстор на аксесоарите и обувките, подбирайки точно тези, които най-добре ще подхождат на цветовата гама, материята и стилистиката на вашите дълги рокли.

ЧЕРНИТЕ ДЪЛГИ РОКЛИ

Дълги рокли 3
Дълги рокли - За Вас дами!
И последна, но никак не на последно място е черната рокля. Най-елегантната, най-семплата, най-изразителната и най-женствената рокля. Черните дълги рокли са вашето гъвкаво решение да изглеждате зашеметяващо и удобно през целия ден. Черните дълги рокли извеждат на преден план всички изключителни женски черти и лесно се съчетават с всякакви аксесоари или обувки. Независимо дали предпочитате официални или ежедневни черни дълги рокли, вие ще имате най-изисканото и комфортно облекло, където и да отидете. Това е най-характерния символ на разпознаваемата женственост. Черните дълги рокли са още един начин да заявите себе си и без усилие да заложите на утвърдения стил, в който водеща е не модата, красяща жената, а жената, осмисляща модата.

NIXA CLOTHING И ДЪЛГИТЕ РОКЛИ

За нас от NIXA clothing е удоволствие да предоставим на своите клиенти голямо разнообразие от различни и разнообразни дълги рокли за всеки повод. Няма значение дали търсите официална рокля, подходяща за стилно събитие, или искате да направите ежедневието си по-цветно и пъстро, дългите рокли на NIXA clothing ще ви помогнат да се чувствате прекрасно, където и да отивате. В разгара на лятото изберете най-подходящите за вас и вашия стил дълги рокли, изразители на женствеността и красотата ви. Ние сме насреща, за да ви помогнем и улесним в избора на съвършената за вас рокля с разнообразие от множество модели, десени и принтове, в които със сигурност ще намерите себе си. Защото ние смятаме, че дългите рокли са онзи съществен елемент от женската визия, с който всичко наоколо става по-специално. Всяка жена обезателно трябва да има в гардероба си поне една дълга рокля. За да бъде светът по-красив и по-изящен.С КАКВО СА СПЕЦИАЛНИ ДЪЛГИТЕ РОКЛИ
ЛЯТОТО И ДЪЛГИТЕ РОКЛИ
ФЛОРАЛНИ ДЪЛГИ РОКЛИ
ДЪЛГИ РОКЛИ НА ВОАЛИ
ЯРКИ ДЪЛГИ РОКЛИ
ДАНТЕЛЕНИ ДЪЛГИ РОКЛИ
ДЪЛГИ РОКЛИ С ПРИНТОВЕ
ЧЕРНИТЕ ДЪЛГИ РОКЛИ
NIXA CLOTHING И ДЪЛГИТЕ РОКЛИ

Дълги рокли 1
Дълги рокли 1
Дълги рокли 2
Дълги рокли 2
Дълги рокли 3
Дълги рокли 3
Дълги рокли 4
Дълги рокли 4
Дълги рокли 5
Дълги рокли 5
Дълги рокли 6
Дълги рокли 6
Дълги рокли 7
Дълги рокли 7
Дълги рокли 8
Дълги рокли 8
Дълги рокли 9
Дълги рокли 9
Дълги рокли 10
Дълги рокли 10
Дълги рокли 11
Дълги рокли 11
Дълги рокли 12
Дълги рокли 12
Дълги рокли 13
Дълги рокли 13
Дълги рокли 14
Дълги рокли 14
Дълги рокли 15
Дълги рокли 15
Дълги рокли 16
Дълги рокли 16
Дълги рокли 17
Дълги рокли 17
Дълги рокли 18
Дълги рокли 18
Дълги рокли 19
Дълги рокли 19
Дълги рокли 20
Дълги рокли 20
Дълги рокли 21
Дълги рокли 21
Дълги рокли 22
Дълги рокли 22
Дълги рокли 23
Дълги рокли 23
Дълги рокли 24
Дълги рокли 24
Дълги рокли 25
Дълги рокли 25
Дълги рокли 26
Дълги рокли 26
Дълги рокли 27
Дълги рокли 27
Дълги рокли 28
Дълги рокли 28
Дълги рокли 29
Дълги рокли 29
Дълги рокли 30
Дълги рокли 30
Дълги рокли 31
Дълги рокли 31
Дълги рокли 32
Дълги рокли 32
Дълги рокли 33
Дълги рокли 33
Дълги рокли 34
Дълги рокли 34
Дълги рокли 35
Дълги рокли 35
Дълги рокли 36
Дълги рокли 36
Дълги рокли 37
Дълги рокли 37
Дълги рокли 38
Дълги рокли 38
Дълги рокли 39
Дълги рокли 39
Дълги рокли 40
Дълги рокли 40
Дълги рокли 41
Дълги рокли 41
Дълги рокли 42
Дълги рокли 42
Дълги рокли 43
Дълги рокли 43
Дълги рокли 44
Дълги рокли 44
Дълги рокли 45
Дълги рокли 45
Дълги рокли 46
Дълги рокли 46
Дълги рокли 47
Дълги рокли 47
Дълги рокли 48
Дълги рокли 48
Дълги рокли 49
Дълги рокли 49
Дълги рокли 50
Дълги рокли 50