Ежедневни Рокли

    Пазаруване по:
  1. X Цвят: Цикламено

Ежедневни Рокли

ДА ОБИЧАШ ОТДАЛЕЧЕ ДЕВОЙКАТА С ДАМСКИТЕ РОКЛИ

Дамски рокли 1
Дамски рокли - Бъдете стилни
Срещнахме се на познатото място в познатото време. Беше облечена в една от онези дамски рокли, които не могат да те оставят безразличен. Нали се сещате, онези стилни и елегантни дамски рокли, които превръщат всяка жена в истинска принцеса. Така я гледах – като принцеса. Внимателно издърпах стола и тя се настани в него като в трон. Изглеждаше зашеметяващо. Не съм се и съмнявал, че с тези дамски рокли можеш да изглеждаш по-различно от просто перфектно. Но да не отдаваме цялата ѝ красота на дамските рокли – тя беше възхитителна жена с възхитителни обноски и възхитителен чар, на който никой мъж не би устоял. Дамските рокли бяха само част от нейния блясък и все пак – с всяка една от дамските рокли, които обличаше, изглеждаше все по-фантастично. Сякаш именно дамските рокли разкриваха същността ѝ и я правеха още по-уникална. Харесвах наистина всяка една от дамските ѝ рокли. Онази дантелената, която те оставя без дъх. Онази шарената, с която веднага ти става весело. Онази тъмната, от която стилът струеше по незабравим начин. Онази дългата, която идеално описва всяка част от иначе прекрасното ѝ тяло… Да, всичките ѝ дамски рокли бяха изключителни. Беше истинска чест за мен да я виждам облечена в дамски рокли. Мислех си, че всяка стилна и красива жена, която държи на модата и на красотата си, трябва да има толкова, че и повече дамски рокли. Тя имаше цял гардероб дамски рокли. Струваше ми се, че всеки път идва с някой нов модел, който не съм виждал досега и преживяването става още по-изключително.
Да си призная честно, тези нейни дамски рокли ме плениха още от самото начало. Когато я видях за първи път, веднага се влюбих в нея, но не се престраших да я заговоря. След това започнах да я виждам все по-често. Все с онези нейни дамски рокли, които карат сърцето ми да бъде по-бързо. Първият път беше странен и неловък за мен. Минавах покрай кафенето до работа, бях облякъл бяла риза, както всеки ден. С изтощение броях последните минути от обедната си почивка, когато я съзрях. Седеше в кафенето, облечена в една от дамските си рокли. Бяла и приказна. Толкова се прехласнах. Дали по нея, или по точно тази от хилядите дамски рокли, които предстоеше да виждам ден след ден, не знам. Гледах я известно време, неотделяйки погледа си от изящната ѝ фигура. Когато забелязах, че и тя ме гледа. Така се стреснах, че картонената чашка с кафе се изплъзна от ръката ми и целият се залях. Тя се засмя. Беше още по-красива, а аз изглеждах като някакъв странен клоун. Бялата ми риза вече съвсем не отиваше на онази нейна бяла, най-първата сред дамските рокли на красивата госпожица. Побързах да избягам, не можех да си позволя да ме гледа така. А и вече закъснявах. Скрих се бързо в офиса и се опитах да прикрия петната, но те не излизаха. Точно както не излизаше от ума ми дамата с нейните вълшебни дамски рокли.


На следващия ден бях подготвен.

Дамски рокли 2
Дамски рокли - Чувствай се
прекрасно

Не, не за нея и дамските рокли, а за възможността да избегна вчерашната ситуация. Бях облякъл тъмна риза и държах чашката с кафето здраво с две ръце. Бях застанал на точно същото място, когато забелязах как девойката с дамските рокли (харесва ми да я наричам така – девойката с дамските рокли, колко нежно звучи!) седна в кафенето и поръча нещо. Не знаех какво поръчва, не ме и интересуваше. Беше толкова хубава. Девойката с дамските рокли също ме забеляза и кротко се усмихна. Мисля, че си спомняше за вчерашната случка. Беше ужасно, че в нейните очи аз изглеждам смешен. В моите девойката с дамските рокли беше приказна, магична. Този път беше избрала друга от своите дамски рокли – цветна, с флорални мотиви. Бях твърдо решен, че ще престана да я зяпам така натрапчиво, но ми правеше впечатление, че и тя ме поглежда и това ме изкушаваше. Подобно нещо не ми се беше случвало досега. Да се влюбя в една девойка, запленен от чара на нейните дамски рокли. Какво толкова излъчваха тези дамски рокли и дали всъщност дамските рокли бяха толкова красиви, или самата тя беше неотразима? Мисля, че се допълваха. Това единственият ми логичен отговор. Казах си, че дамските рокли са създадени, за да допълват женствеността и да я извеждат на преден план, за да могат всички да я забележат и да ѝ се порадват. Така трябваше да бъде, нямаше друго решение. Е, аз определено се радвах и на нея, и на дамските ѝ рокли, а симбиозата между двете ме изпълваше с щастие. Бях щастлив, че нея я има, облечена в красивите дамски рокли. Бях щастлив, че нещо толкова възхитително съществува на света и дори аз никога да не я заговоря, това знание щеше да ми е достатъчно. Толкова дълбоко потъвах в мислите си за девойката с дамските рокли, че изобщо не осъзнах кога обедната почивка изтече под носа ми и трябваше отново да се връщам. На тръгване забелязах, че девойката с дамските рокли леко, едва доловимо ми намигна с крайчето на окото си.


Следващите дни преминаваха по сходен начин.

Аз заставах до кафенето, палех цигара и чаках да се появи девойката с дамските рокли. Тя разбира се се появяваше с все по-красиви дамски рокли. Те бяха толкова различни и толкова артистични, че аз всеки ден си я представях в различна светлина. Един ден я виждах като актриса, на следващия си я представях като писател. На третия ден девойката с дамските рокли изглеждаше като адвокат, а на четвъртия дамските ѝ рокли я караха да изглежда като аристократка от висшето общество, на която изобщо не ѝ трябва да работи. Девойката с дамските рокли се превръщаше в моето любимо нещо на света. Очаквах с нетърпение да я видя и да ѝ се порадвам. Някъде измежду дните девойката с дамските рокли ми помаха. Първоначално се стреснах и отново избягах, защото не знаех как да реагирам на нейната безпределна хубост. На следващият ден бях премислил ситуацията. Видях девойката с дамските рокли и започнах да махам насреща ѝ. Зная, че изглеждах абсурдно, но на нея ѝ харесваше. Усмихваше се, а усмивката ѝ така подхождаше на тайнствените ѝ дамски рокли, че аз мислех как няма нищо по-хубаво от това. Вече бях готов да се превърна в шут, в някакъв клоун само да за виждам девойката с дамските рокли усмихната.


Вкъщи...

Дамска рокли 3
Дамски рокли - в крак с модата
Когато се прибирах вкъщи, се гледах в огледалото часове наред и си повтарях, че съм старомоден и глупав. Кой би кръстил такова красиво момиче „девойката с дамските рокли“ и би я наблюдавал всеки обед – нея и дамските рокли? Кой би се възхищавал отдалече, без да има смелостта да я заговори. Но аз бях влюбен в девойката с дамските рокли и с всяка следваща тя ме пленяваше все повече и повече. Бяха минали месеци, в които с мистериозната дама се срещахме, без да си обелваме и дума. Няколко разменени жеста, няколко усмивки и помахвания описваха любовта ми с девойката с дамските рокли. Веднъж дори си изпусна фибата, а аз ѝ я подадох и леко закачих ръката ѝ с моята. Докосването беше незабравимо. Девойката с дамските рокли се запечатваше все по-трайно в мисълта ми и аз вече не бях способен да мисля за нищо друго. Бях разсеян и всичко, което очаквах от деня си, бе да я видя и може би този път да се осмеля да кажа нещо.
Вчера девойката с дамските рокли беше облякла един от най-прелестните си тоалети. Дълга до земята черна рокля, която перфектно очертаваше нейните извивки и тя изглеждаше като извадена от някоя приказка. Така ми се искаше тази приказка да е моята. Не се сдържах и направих няколко крачки към нея. Девойката с дамските рокли ме погледна и смело и каза: „Утре?“ Бях до такава степен парализиран от красотата ѝ, че не знаех как да отговоря. Дамските рокли, девойката с дамските рокли, дамата, онази красота, която месеци наред осмисляше дните ми ми говореше. Само се усмихнах, кимнах и се върнах на работа.
И ето ме тук днес. На познатото място в познатото време. Девойката с дамските рокли се приближи. Аз отместих стола, вперил поглед в още една от блестящите ѝ дамски рокли и едва усетих как процеждам през устните си: „Здравей!“ Девойката с дамските рокли се засмя.

ДА ОБИЧАШ ОТДАЛЕЧЕ ДЕВОЙКАТА С ДАМСКИТЕ РОКЛИ
На следващия ден бях подготвен
Следващите дни преминаваха по сходен начин
Вкъщи...
Дамски рокли 1
Дамски рокли 1
Дамски рокли 2
Дамски рокли 2
Дамски рокли 3
Дамски рокли 3
Дамски рокли 4
Дамски рокли 4
Дамски рокли 5
Дамски рокли 5
Дамски рокли 6
Дамски рокли 6
Дамски рокли 7
Дамски рокли 7
Дамски рокли 8
Дамски рокли 8
Дамски рокли 9
Дамски рокли 9
Дамски рокли 10
Дамски рокли 10
Дамски рокли 11
Дамски рокли 11
Дамски рокли 12
Дамски рокли 12
Дамски рокли 13
Дамски рокли 13
Дамски рокли 14
Дамски рокли 14
Дамски рокли 15
Дамски рокли 15
Дамски рокли 16
Дамски рокли 16
Дамски рокли 17
Дамски рокли 17
Дамски рокли 18
Дамски рокли 18
Дамски рокли 19
Дамски рокли 19
Дамски рокли 20
Дамски рокли 20
Дамски рокли 21
Дамски рокли 21
Дамски рокли 22
Дамски рокли 22
Дамски рокли 23
Дамски рокли 23
Дамски рокли 24
Дамски рокли 24
Дамски рокли 25
Дамски рокли 25
Дамски рокли 26
Дамски рокли 26
Дамски рокли 27
Дамски рокли 27
Дамски рокли 28
Дамски рокли 28
Дамски рокли 29
Дамски рокли 29
Дамски рокли 30
Дамски рокли 30
Дамски рокли 31
Дамски рокли 31
Дамски рокли 32
Дамски рокли 32
Дамски рокли 33
Дамски рокли 33
Дамски рокли 34
Дамски рокли 34
Дамски рокли 35
Дамски рокли 35
Дамски рокли 36
Дамски рокли 36
Дамски рокли 37
Дамски рокли 37
Дамски рокли 38
Дамски рокли 38
Дамски рокли 39
Дамски рокли 39
Дамски рокли 40
Дамски рокли 40
Дамски рокли 41
Дамски рокли 41
Дамски рокли 42
Дамски рокли 42
Дамски рокли 43
Дамски рокли 43
Дамски рокли 44
Дамски рокли 44
Дамски рокли 45
Дамски рокли 45
Дамски рокли 46
Дамски рокли 46
Дамски рокли 47
Дамски рокли 47
Дамски рокли 48
Дамски рокли 48
Дамски рокли 49
Дамски рокли 49
Дамски рокли 50
Дамски рокли 50