Ризи

    Пазаруване по:
  1. X Цвят: Бежаво

Ризи

СЪНИЩАТА ЗА ДАМСКИТЕ РИЗИ

Дамски ризи 1
Дамски ризи - подходящи за бизнеса
Често сънуваше дамски ризи. Присънваха ѝ се едни такива хубави дамски ризи, официални, с които би изглеждала страхотно. Дамските ризи я караха да се чувства смела и уверена, бяха фини и елегантни от лека материя, която впечатляваше с мекотата си. Комфортът с тези дамски ризи беше несравним. Усещането при допир – уникално. Цветовите нюанси на дамските ризи – прелестни, подходящи за всеки сезон, нежни и подходящи за всяка ситуация. С тези дамски ризи тя можеше да ходи на работа, да се среща с приятели, да посреща празници. С две думи – дамските ризи от съня ѝ бяха идеални за всеки повод. Независимо дали ставаше въпрос за разходка в парка, или за работна среща, за вечеря с любимия или за пътуване, дамските ризи, които все по-често сънуваше, бяха съвършени. Не беше виждала досега такива дамски ризи. А и честно казано, не обличаше дамски ризи изобщо. Притесняваше се дали ѝ стоят добре, дали трябва да избере такива дамски ризи, които подчертават талията ѝ, или пък такива, които падат свободно и я прикриват.
Като всяка жена, се тревожеше за дребните „лоши черти“, които смяташе, че тялото ѝ притежава. Хайде, със сигурност ви се е случвало да виждате свои слаби места, които може и да не са слаби, но на вас ви се струва така. Наистина всяка жена ги има, колкото и перфектна да е тя. Е, момичето, което сънуваше дамски ризи, определено беше от тези жени, които смятат, че имат не едно слабо място и непрекъснато се опитваха да ги прикрият с всякакви средства. Отдавна тя не носеше не само дамски ризи, не носеше и рокли, нито пък поли. Някои хора тайно шушукаха зад гърба ѝ, че ако има как да навлече върху себе си целия гардероб, би го направила. В общи линии нейната прекалена предпазливост всъщност ѝ носеше по-скоро обратен ефект. Но тя така се възприемаше в огледалото и така се обличаше. Гледаха я странно, но тя смяташе, че това е по-добре, отколкото да облече прословутите дамски ризи от сънищата, и затова продължаваше, както си знае.


Дамските ризи от сънищата обаче бяха много упорити.

Идваха все по-често, почти всяка нощ. Тези дамски ризи щяха да я подлудят. Появяваха се все по-елегантни и красиви. Струваха ѝ се все по-нежни, а материята им все по-фина. Дамските ризи, за които всяка жена може да мечтае. Тя не се поддаваше на изкушението на дамските ризи. Казваше си, че те не са за нея, че нито една от тези дамски ризи няма да ѝ стане и затова тя дори няма да ги пробва. Ден след ден дамските ризи пълнеха съня ѝ догоре. Като огромен гардероб, в който вече няма никакво място. Беше ѝ дошло до гуша от тези дамски ризи. Не ѝ стигаше, че не се харесва и не изглежда добре, както би ѝ се искало, ами сега и тези дамски ризи. Идват в съня ѝ, за да я карат да се чувства още по-лошо. Тя имаше ниско самочувствие. Едва ли някога щеше да се хареса и защо изобщо тогава ѝ бяха тези дамски ризи. Тя виждаше колежките ѝ приятелките си, облечени по чуден начин, и си мислеше колко красиви и стилни жени са те, но тя не беше като тях. Предпочиташе нищо от тялото ѝ да не се виждаше. Тя не просто смяташе, че има недостатъци, а че едва ли не самата тя е недостатък. Тези мисли я караха да бъде по-нефункционална в работата си, да няма много приятели и да тъгува често. Струваше ѝ се, че няма смисъл да се опитва, защото ще се провали, каквото ѝ да започне.

Дамски ризи 2
Дамски ризи - Пробвайте и закупете от нас!
Понякога тайничко си мечтаеше всичко да е различно, но тези мечти само я ядосваха, защото ѝ се струваше, че това никога няма да се случи. Че никога няма да срещне любовта на живота си, да се издигне професионално и хората да я гледат с уважение. Когато сънуваше дамските ризи, тези мечти ѝ изглеждаха по-близо от всякога. Сякаш дамските ризи щяха да решат всичките ѝ проблеми и да има всичко, за което е мечтала. Това ѝ се струваше абсурдно. Как така едни дамски ризи могат да те направят красива или да ти помогнат да се развие в кариерата, да се влюбиш и да се влюбят в теб. Не, никакви дамски ризи не могат да помогнат това да се случи. Но все пак сънищата с дамските ризи все така упорито продължаваха и тя започваше да се обърква.


Дамските ризи летяха около нея в съня ѝ като в някаква магия.

Докосваха я нежно и така тя усещаше мекотата им. Струваше ѝ се, че докосва облак. Дамските ризи от съня ѝ заставаха пред нея и тя сякаш бе облечена в тях. Виждаше се ужасно красива, елегантна и стилна. Струваше ѝ се, че облечена в тези дамски ризи може да отиде навсякъде. Официални или по-небрежни, класически бели или цветни, с щампи или с различни мотиви, дамските ризи от сънищата ѝ ставаха все по-разнообразни и я караха да се чувства все по-добре. Сякаш ѝ подсказваха, че трябва непременно да си купи дамски ризи, защото всичко ще се промени. За нея обаче това беше твърде смела крачка.
Една сутрин не издържа. Не можеше и да си помисли да обикаля по магазините, но имаше по-удобен вариант. Отвори лаптопа си преди работа и започна да разглежда дамски ризи. С изненада откри, че може да открие дори същите модели дамски ризи като тези от съня си. Това я зарадва и тя бързо поръча. Още на следващия ден дамските ризи бяха в дома ѝ. Първоначално я беше страх да ги извади от пакетите. Това щеше да я разочарова. Да види нещо толкова красиво и да не може да го облече. Да докосне всички тези дамски ризи и да не ги пробва дори. Мисълта да се разочарова отново беше твърде непоносима за нея и затова тя прибра дамските ризи в гардероба си и ги остави там. Сутрин отваряше гардероба, оглеждаше внимателно, виждаше дамските ризи, но не ги изваждаше от пакетите. Мислеше си, че след като ги е поръчала и ги гледа всеки ден, сънищата ѝ ще престанат, но уви, те не спираха. Дамските ризи продължаваха да се появяват всяка вечер и да напомнят за себе си.


Не ѝ понасяше вече цялата тази история.

Дамски ризи 3
Дамски ризи - Красиви както винаги
Не стига, че насън всяка вечер сънува дамски ризи, ами и същите те стояха в гардероба ѝ и я караха да се чувства ужасно. Тя мислеше, че всичко това трябва да престане по някакъв начин, че не се издържа вече. И взе решението да подари дамските ризи, които бе купила. Има толкова хора, които биха се зарадвали на дамските ризи, защо трябваше да ги държи в гардероба си и да се мъчи. Но как да избере коя риза на кого да подари, ако не знае кой пакет какво съдържа. Престраши се и започна един по един да разкъсва опаковките. Дамските ризи стояха вътре като кралици. Красиви и изящни, нежни и стилни. Тези дамски ризи така щяха да подчертаят всяка нейна красива извивка. Фината яка на дамските ризи щеше да опише шията ѝ по зашеметяващ начин, а талията ѝ за първи път щеше да изглежда превъзходно. Беше време за поредното ѝ неподчинение . Толкова силно бе пленена от вълнението, което тези дамски ризи я караха да изпитва, че тя забрави всички свои страхове и притеснения. Нима сънищата ѝ можеха да се окажат прави? Нима дамските ризи щяха да решат всички нейни проблеми? Щеше да стане по-самоуверена? Щеше да се влюби? Щеше да ходи с високо вдигната глава и да се гордее с външния си вид? Щеше да ѝ е комфортно и едновременно с това да е в крак с модата, възможно ли беше това с дамските ризи? Щеше да влиза навсякъде със самочувствие и стил, подчертаващ нейната изтънчена идентичност? Нима тя наистина имаше идентичност и нямаше да се притеснява да я показва? Нали всеки човек е уникален – нима дамските ризи щяха да разкрият нейната уникалност? Това бяха твърде много въпроси, в чиито отговори тя дълбоко и искрено се съмняваше. Но дамските ризи от сънищата вече бяха пред нея, наяве. Тази надежда я караше да усеща момента специален и важен. Тя взе една от дамските ризи, допря я до тялото си и я облече.
- И какво станало после? Случило ли се чудо?
- Нали знаете Елена?
- Ама разбира се, ‘дето всички ѝ казват „Хубавата Елена“, защото е толкова красива и елегантна. Мъжете ѝ се лепят като мухи, а тази година цели 3 пъти я повишиха в работата. Всички в града искат да приличат на нея, но свенят да я попитат как го прави. Как е толкова изящна и стилна…
- Не сте ли забелязали, че винаги ходи с дамски ризи?
- Дамските ризи, ами да, те са запазената ѝ марка! Но какво общо имат нейните дамските ризи с дамските ризи на дамата от историята?
- Много общо. Това е нейната история. Веднъж ми я разказа…
- Страхотно! Дамските ризи на Хубавата Елена… Красота като насън!

СЪНИЩАТА ЗА ДАМСКИТЕ РИЗИ
Дамските ризи от сънищата обаче бяха много упорити
Дамските ризи летяха около нея в съня ѝ като в някаква магия
Не ѝ понасяше вече цялата тази история

Дамски ризи 1
Дамски ризи 1
Дамски ризи 2
Дамски ризи 2
Дамски ризи 3
Дамски ризи 3
Дамски ризи 4
Дамски ризи 4
Дамски ризи 5
Дамски ризи 5
Дамски ризи 6
Дамски ризи 6
Дамски ризи 7
Дамски ризи 7
Дамски ризи 8
Дамски ризи 8
Дамски ризи 9
Дамски ризи 9
Дамски ризи 10
Дамски ризи 10
Дамски ризи 11
Дамски ризи 11
Дамски ризи 12
Дамски ризи 12
Дамски ризи 13
Дамски ризи 13
Дамски ризи 14
Дамски ризи 14
Дамски ризи 15
Дамски ризи 15
Дамски ризи 16
Дамски ризи 16
Дамски ризи 17
Дамски ризи 17
Дамски ризи 18
Дамски ризи 18
Дамски ризи 19
Дамски ризи 19
Дамски ризи 20
Дамски ризи 20
Дамски ризи 21
Дамски ризи 21
Дамски ризи 22
Дамски ризи 22
Дамски ризи 23
Дамски ризи 23
Дамски ризи 24
Дамски ризи 24
Дамски ризи 25
Дамски ризи 25
Дамски ризи 26
Дамски ризи 26
Дамски ризи 27
Дамски ризи 27
Дамски ризи 28
Дамски ризи 28
Дамски ризи 29
Дамски ризи 29
Дамски ризи 30
Дамски ризи 30
Дамски ризи 31
Дамски ризи 31
Дамски ризи 32
Дамски ризи 32
Дамски ризи 33
Дамски ризи 33
Дамски ризи 34
Дамски ризи 34
Дамски ризи 35
Дамски ризи 35
Дамски ризи 36
Дамски ризи 36
Дамски ризи 37
Дамски ризи 37
Дамски ризи 38
Дамски ризи 38
Дамски ризи 39
Дамски ризи 39
Дамски ризи 40
Дамски ризи 40